Proeverij 10 maart 2024

Op zondag 10 maart 2024 organiseert La Rosa een proeverij/open repetitie. Tijdens deze open repetitie kunnen zangers kennis maken met het nieuwe project van kamerkoor La Rosa.  Thema van dit project is Dialoog. We zingen op die dag van 12-17 uur in Parnassos, Kruisstraat 201 in Utrecht. Meer informatie over het nieuwe project vind je onder het kopje Project 2024. De inschrijving voor de proeverij is gesloten. Wel kun je je aanmelden voor het project, zie aldaar.

Ervaar het zingen in Project Kamerkoor La Rosa! 

Ontdek de magie van muzikale dialogen bij de kennismakingsrepetitie van Project Kamerkoor La Rosa, een dynamisch ensemble voor gevorderde amateurzangers. Onder leiding van de ervaren dirigent Hans Noijens verkennen we dit jaar het thema ‘Dialoog’ in al zijn veelzijdigheid. 

In het programma staan dialogen centraal: interacties tussen koor en instrument, diverse stemgroepen binnen het koor, en zelfs tussen koor en publiek. Het project is een boeiende uitdaging en een kans om je muzikale horizon te verbreden. Een unieke kans om deel uit te maken van een muzikaal avontuur. Na de proeverij kun je je aanmelden voor het project. De dirigent doet een stemtest met nieuwe zangers en stelt mede op basis daarvan het projectkoor samen.

Programma proeverij

Albert Becker – Bleibe, Abend will es werden (SATB)

Paul Mealor – Ubi caritas (SSAATTB)

Karl Jenkins – Exsultate jubilate (SSAATTB)

Pärt Uusberg – Jumalaga (SATB)

Tot ziens op onze proeverij

Proeverij 4 februari 2023
Proeverij 4 februari 2023
Proeverij 5 februari 2022 (corona-opstelling)
Proeverij 5 februari 2022 (corona-opstelling)

Kamerkoor La Rosa Utrecht